Kohberg A/S
Kunde: Kohberg A/S
Virksomhedstype: Bageri
Anlægsbeskrivelse: Ventilation i køle-karrusel på 160 m – med mulighed for udvidelse til 200 m
Samlet kapacitet: 15.000 m3/h

Opgave:
Afkøling af 3.000 kg hvedebrød indenfor 45 min med en afkøling fra + 95° til + 35° med en fordampning af 80 - 120 kg vand per time.

Løsning:
Specialbygget ventilationsaggregat, dimensioneret for udsugning på 10.000 m3/h og indblæsning på 15.000 m3/h. Aggregatet udført med yderbeklædning i aluzinkplade og inderbeklædning i rustfri ss304. Aggregatet er bestykket med filtre, Krydsveksler , varmeflade for vand, Køleflade for vand/glykol, Kammerventilatorer, sektion for UV – lys samt spjæld for udsugning, friskluftindtag og recirkulering og endelig slutfilter på indblæsning til lokale.
Aggregatet er leveret i én sektion, og placeret på galvaniseret konsol på taget.

I lokalet er monteret lodrette rustfrie kanaler, monteret med udstanset spalter, så den indblæste luft bestryger hele køle-karrusellen. Alle kanaler i lokalet er 2 delte, så de kan adskilles for rengøring.
 
 


Bæchs Conditori A/S
Kunde: Bæchs Conditori A/S
Virksomhedstype: Konditori
Anlægsbeskrivelse: Støvafsugning fra meldryssere
Samlet kapacitet: 3000 m3/h

Opgave:
For stor koncentration af melstøv i rumluften.
Løsning:
Udsugningsanlægget til støvafsugning er dimensioneret for at kunne håndtere op til 12 kg overskydende mel i timen fra tre automatiske meldryssere til rullebord for udrulning af dej og til støvsugning af udstyr og gulve.

For at kunne suge det overskydende mel bort fra dejen og båndet var der behov for, at få melet gjort luftbåret. Dette blev gjort ved at udstyre meldryssernes sugeskærme indvendig med trykluftdrevende roterende Uni-blower elementer med specielle luftdyser, der under rotation hvirvler det overskydende mel op. Der blæses retningsbestemt luft ned over dejen og båndet med en tilpasset mængde trykluft, så støv ikke bliver tilført til rummet, men støvet holdes under skærmen og suges bort.

Anlæggets filter er opstillet i produktionen for at minimere risikoen for at melstøvet suger fugt og derved opbygger klistrede støvkager på filterindsatserne, som er en udfordring at rense af.
Da melstøvet kan skabe potentiale for dannelse af en eksplosiv atmosfære og ved antændelse for støveksplosion er anlægget udrustet i henhold til ATEX-direktivet.

Ventilatoren frekvensreguleres, så der kompenseres automatisk for den varierende systemmodstand i anlægget.
 

ATEX-sikret filter og tilbageslagsklappe

Udsugning over rullebord med uniblower dyser under fødevarer emnerne for optimal afsugning
 


KONTAKTOPLYSNINGER

Hovedkontor:
Sjællandsvej 22
DK 9500 Hobro
Tlf: +45 96 68 22 00
Fax: +45 96 68 22 01
technor@technor.dk

CVR: DK 19 96 25 71
KONTAKT SVERIGE

Jon Stenberg AB
Tlf. 0471-25100
robert.stenberg@jonstenberg.se

KONTAKT NORGE

CS Electric ApS
Brian Staub
bst@cselectric.dk
tlf. +45 40918521

FIND OS

Hobro:

RING MIG OP


Admin