Procesventilation

PROCESVENTILATION 

Procesventilation er en væsentlig del af et godt arbejdsmiljø i alle industrier hvor der forekommer støvpartikler eller gasser fra en proces. Hos Technor har vi et stort kendskab til procesventilationsanlæg og deres funktioner, og derfor hjælper vi dagligt kunder i mange brancher og industrier med etablering af anlæg.
 
Beskyttende og miljøaflastende
Hos Technor leverer vi løsninger, der reducerer miljøbelastninger og beskytter mennesker mod sundhedsskadelige påvirkninger fra stort set alle processer i flere brancher. Vi leverer bl.a. til følgende brancher:
  Ventilation som løsning
På en arbejdsplads, hvor der indgår sundhedsskadelige stoffer, som kan vise sig at forårsage f.eks. sygdom eller ubehagelighed hos medarbejdere, kan det være svært at finde en løsning på, hvordan man udfører sit arbejde uden samtidig at blive påvirket. Her kan procesudsugning hjælpe – Et procesventilationsanlæg fra os renser luften for partikler og skadelige stoffer, og på den måde bruges ventilationsanlægget til at udsuge, ventilere og rense luft direkte ved den kilde, som i første omgang har forurenet luften. Derfor er en investering i procesventilation også en investering i et sundere arbejdsmiljø, et sundere indeklima og sundere maskiner, som ikke vil lide last på baggrund af skadelige luftelementer.
 
Gennem hele projektet 
Vi er med helt fra start til slut, og det betyder, at vi sørger for, at arbejdet er veludført samtidig med, at vi også efterfølgende tilbyder service og mulighed for tilkøb af tilbehør til det enkelte anlæg, så vores kunder ikke behøver gå på kompromis med kvaliteten af deres løsning. Når vi starter et procesventilationsprojekt med en kunde, følger vi dem gennem alle faser af projektet og fokuserer på at træffe beslutninger baseret på vores erfaring men samtidig på et tæt samarbejde med kunden. Vi hjælper gennem følgende faser:
 
• Idéudvikling
• Dimensionering
• Projektering
• Installation
• Service


Procesventilations rør

35 års erfaring i branchen
Vi har mere end 35 års erfaring i branchen for ventilationsanlæg og udsugning, og det betyder, at du altid kan være sikker på, at et procesventilationsanlæg fra os monteres og installeres korrekt. Desuden forsøger vi altid at følge den teknologiske udvikling, hvilket betyder at vi tilbyder innovative og moderne løsninger, som passer til både nye og ældre bygninger. Anlæggene kan leveres som totalleverancer eller delleverancer både lokalt og globalt, og vi kan levere varmegenvindingsløsninger med krydsveksler eller rotorveksler med op til 90% virkningsgrad. 
 
Kontakt os i dag for at høre mere om procesventilation, og hvad det kan gøre for din virksomhed.
cases

referencer

service & tilbehør
KONTAKTOPLYSNINGER

Hovedkontor:
Sjællandsvej 22
DK 9500 Hobro
Tlf: +45 96 68 22 00
Fax: +45 96 68 22 01
technor@technor.dk

CVR: DK 19 96 25 71
KONTAKT SVERIGE

Jon Stenberg AB
Tlf. 0471-25100
robert.stenberg@jonstenberg.se

KONTAKT NORGE

CS Electric ApS
Brian Staub
bst@cselectric.dk
tlf. +45 40918521

FIND OS

Hobro:

RING MIG OP


Admin