OM OS

Vi er hos Technor stolte over, at være en af de førende virksomheder indenfor tekniske ventilationsløsninger såvel procesudsugningsanlæg som bioventilationsanlæg, med mere end 35 års erfaring i branchen.

Technor udvikler og dimensionerer løsninger til alle formål indenfor procesudsugning og ventilationsanlæg. Det er vor mission at løsningerne giver virksomheder en lønsom produktion med minimale driftsomkostninger, hvor arbejdsmiljøet altid er optimalt. Kvaliteten i vores løsninger dannes gennem mangeårig erfaring og kvalitetsbevidste samarbejdspartnere.  

Vore løsninger dimensioneres og projekteres efter optimale driftsomkostninger og minimalt vedligehold. Ved altid at benytte den nyeste teknologi fremtidssikres kundernes forretning og lønsomheden af investeringen vil være højere.

Technor vil være markedsledende i kraft af innovativ tankegang og udvikling gennem strategisk samarbejde med vor samarbejdspartnere. Vi vil følge udviklingen og tilbyde løsninger som gør at virksomheder fremover har de optimale betingelser for en succesfuld forretning.
 
TECHNORS VÆRDIER

Arbejdsmiljøet vægtes højt
Hos Technor bliver der lagt stor vægt på social udfoldelse ifm. et godt arbejdsmiljø internt. Der skal være plads til alle og vi opfatter medarbejdere som værende bærende søjler for virksomheden. 
 
Vi respekterer vor kunder og hinanden
En aftale er en aftale og det er væsentligt for Technor altid at have en god dialog med vore kunder fra idé til afslutningen af projekter.

Kvaliteten er i højsædet
Kvaliteten af vore produkter og løsninger sker gennem erfaring og viden samt kvalitetsbevidste underleverandører.

Ansvarlighed
Technor stiller krav til egne medarbejdere og underleverandører så vi altid kan leve op til kundens forventninger.
Technor bærer ansvaret for at der fokuseres på kundens behov ved enhver løsning og ikke på vores eget behov.

Innovative løsninger
Technor tænker innovativt og benytter altid den nyeste teknologi med de nyeste tekniske produkter.

 


Technor har eksisteret siden 1998. Siden 2007 har virksomheden holdt til i nyopførte administrations/fabriksbygninger på Sjællandsvej 22, 9500 Hobro.

Technor kan kontaktes på tlf. +45 96 68 22 00 eller på technor@technor.dk.

CVR-nummeret er DK 19 96 25 71.

Virksomheden har salgskontorer på Sjælland og i Sverige.

Der er p.t. omkring 21 ansatte.

Bygningerne indeholder et velfungerende værksted og et attraktivt kontormiljø. Her er alle tænkelige tekniske hjælpemidler til rådighed - f.eks. tegnes de fleste layouts i 3D, og kundernes layouts kan overføres direkte.
KONTAKTOPLYSNINGER

Hovedkontor:
Sjællandsvej 22
DK 9500 Hobro
Tlf: +45 96 68 22 00
Fax: +45 96 68 22 01
technor@technor.dk

CVR: DK 19 96 25 71
KONTAKT SVERIGE

Jon Stenberg AB
Tlf. 0471-25100
robert.stenberg@jonstenberg.se

KONTAKT NORGE

CS Electric ApS
Brian Staub
bst@cselectric.dk
tlf. +45 40918521

FIND OS

Hobro:

RING MIG OP


Admin