Procesventilation


Førende ventilationsfirma med stor erfaring
Hos Technor tilbyder vi tekniske løsninger af opgaver vedrørende ventilation. Vi har mere end 35 års erfaring, og dette danner grundlaget for, at vi er en af de førende virksomheder, hvad angår f.eks. komfortventilationsanlæg eller støvsugeranlæg.


Vi har altid fokus på kvaliteten af vores produkter og materialer, og desuden går vores medarbejdere aldrig på kompromis med at bruge deres professionalisme i løsning af alle opgaver.  

 
Komfortventilation
 
Få innovative løsninger
Vi vægter teknologisk udvikling højt, og derfor følger vi altid med i, hvad der rør sig i branchen og inddrager dette i vores arbejdsmetoder. Det betyder, at vi tilbyder innovative løsninger bygget på nyt og moderne håndværk, og vi kan hjælpe med et væld af forskellige løsninger som f.eks.:
 
• Procesventilation 
• Komfortventilation
• Varmegenvinding
• Udsugning
• Energioptimering
• Støvsugeranlæg
• Og meget mere
Bioventilation

Relation og respekt
Som kunde kan du forvente at være en del af den løsning, som vi laver. Vi sørger for god dialog og samarbejde med den enkelte kunde, og dette er med til at give os mange yderst tilfredse kunder. Vi holder vores aftaler, og både tillid, fortrolighed og ærlighed er vigtige begreber i vores arbejde. Uanset om det gælder industriventilation, procesudsugning eller noget helt tredje, kommer kundens behov først. Derudover er det muligt at søge tilskud til opsætning af f.eks. et komfortventilationsanlæg, og vi hjælper gerne med at indhente disse, så fordelene ved et anlæg bliver endnu større.
 
Lad os hjælpe dig
Vi har afdelinger i både Hobro, Sorø og Sverige + Norge, hvilket giver os de optimale muligheder for at hjælpe kunder i hele Norden. Hvis du har brug for vejledning og rådgivning til ventilationsanlæg eller ønsker at indhente et tilbud på etablering af samme, kan du finde kontaktoplysninger på vores afdelinger nederst på siden.

 
KONTAKTOPLYSNINGER

Hovedkontor:
Sjællandsvej 22
DK 9500 Hobro
Tlf: +45 96 68 22 00
Fax: +45 96 68 22 01
technor@technor.dk

Afdeling Sjælland:
Metalvej 9
DK 4180 Sorø
Tlf: +45 20 97 34 20

CVR: DK 19 96 25 71
KONTAKT SVERIGE

Jon Stenberg AB
Tlf. 0471-25100
robert.stenberg@jonstenberg.se

KONTAKT NORGE

CS Electric ApS
Brian Staub
bst@cselectric.dk
tlf. +45 40918521

FIND OS

Hobro:

Sjælland:
RING MIG OP


Admin