VARMEGENVINDING SOM ENERGIOPTIMERING

Hos Technor ApS arbejder vi dagligt med varmegenvinding som en del af vores øvrige processer, og dermed er vi med til at skabe gode, behagelige arbejds- og leveforhold og desuden energioptimere og hjælpe miljøet på rette vej. Med vores arbejde, montering og installering af anlæg genvindes op til 90% af varmen, og derfor kan varmegenvinding over sigt være en investering, som giver afkast i form af besparelser f.eks. varmeregningen.
 
Hvordan foregår det?
En varmegenvindingsproces er en opgradering af en normal ventilationsproces, hvor luft suges ud af et rum – f.eks. en stue, en fabrikshal eller et kontor – og herefter smides væk. Med et anlæg til varmegenvinding føres den luft, som suges ud af rummet, igennem en veksler sammen med den luft, som kommer udefra, og dette giver varmenergien mulighed for at overføres fra indeluften til udeluften. Varmegenvinding handler dermed om at genbruge den varme, som allerede er opstået men samtidig skabe et indeklima, som er bygget på frisk, god luft uden skadelige stoffer og partikler.
 
Få tilskud til genvinding af varme
I forskellige institutioner er varmegenvinding et lovkrav, og selvom det ikke nødvendigvis er lovbestemt, at varmegenvinding bør indføres i en virksomhed, på en fabrik eller hos en privat, viser vores erfaring, at varmegenvinding stort set altid kan betale sig. Samtidig betyder varmegenvindingens miljørigtige funktion, at det er muligt at søge forskellige tilskud til energioptimering via genvinding, hvilket gør investeringen i varmegenvinding endnu bedre.
 
Vil du høre mere?
Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe med varmegenvinding, kan du kontakte os på telefon 96682200 eller 20973420. Du kan samtidig skrive til os på mail technor@technor.dk eller udfylde en kontaktformular på vores hjemmeside, hvorefter vi vil kontakte dig for at høre nærmere.
KONTAKTOPLYSNINGER

Hovedkontor:
Sjællandsvej 22
DK 9500 Hobro
Tlf: +45 96 68 22 00
Fax: +45 96 68 22 01
technor@technor.dk

Afdeling Sjælland:
Metalvej 9
DK 4180 Sorø
Tlf: +45 20 97 34 20

CVR: DK 19 96 25 71
KONTAKT SVERIGE

Jon Stenberg AB
Tlf. 0471-25100
robert.stenberg@jonstenberg.se

KONTAKT NORGE

CS Electric ApS
Brian Staub
bst@cselectric.dk
tlf. +45 40918521

FIND OS

Hobro:

Sjælland:
RING MIG OP


Admin