SPECIALTILPASSET OG PROFESSIONELT STØVSUGERANLÆG

Vi tilbyder hos Technor ApS montering, installering og servicering af støvsugeranlæg eller højvakuumanlæg, som gør alt fra rengøring til udsugning nemmere. Gennem en centraliseret sugeenhed og et rørsystem, som er tilpasset den enkelte kunde, er der mulighed for at bruge højvakuumanlægget til f.eks. udsugning nær slibeprocesser eller til simpel støvsugning i forbindelse med rengøring, og derfor kan anlægget være med til at skabe bedre arbejds- og leveforhold samt et godt indeklima.
 
Mange funktioner samlet et sted
Når vi monterer et støvsugeranlæg, er det altid tilpasset den enkelte kunde, og fælles for alle anlæggene er, at deres funktionalitet giver dem stor fleksibilitet. Det rørsystem, som hører til det store centrale sugeenhed, kan personliggøres således, at slanger kan tilsluttes netop de steder, som den enkelte kunde ønsker. På den måde kan anlægget bruges til mange forskellige ting, men samtidig er det ideelt til at samle og frafiltrere skadelige partikler, hvilket gør det velegnet til fabrikker og industri.
 
Effektivitet er i højsædet
Den store fleksibilitet, som hænger sammen med et stationært støvsugeranlæg, betyder, at anlægget er effektivt, da det som sagt har flere funktioner. Bruges anlægget som erstatning for en almindelig støvsuger eller sågar for fejning, er det desuden en stor fordel, at der ikke skal tømmes filterpose, og at anlæggets store partikelsamler i stedet kun skal tømmes sjældent. 
 
Indhent et uforpligtende tilbud i dag
Vil du vide mere om vores tilbud på montering og installation af støvsugeranlæg/højvakuumanlæg, kan du kontakte vores personale på telefon eller mail. Vi hjælper mange typer af kunder, og anlæggets store alsidighed gør det relevant for både private og virksomheder. Ring eller skriv i dag på 96682200, 20973420 eller på technor@technor.dk.
KONTAKTOPLYSNINGER

Hovedkontor:
Sjællandsvej 22
DK 9500 Hobro
Tlf: +45 96 68 22 00
Fax: +45 96 68 22 01
technor@technor.dk

Afdeling Sjælland:
Metalvej 9
DK 4180 Sorø
Tlf: +45 20 97 34 20

CVR: DK 19 96 25 71
KONTAKT SVERIGE

Jon Stenberg AB
Tlf. 0471-25100
robert.stenberg@jonstenberg.se

KONTAKT NORGE

CS Electric ApS
Brian Staub
bst@cselectric.dk
tlf. +45 40918521

FIND OS

Hobro:

Sjælland:
RING MIG OP


Admin