ENERGIOPTIMERING – SKÅN MILJØET OG SPAR PENGE

Generel energioptimering er blevet et større og større fokuspunkt for både virksomheder og private i en verden, hvor miljø og bæredygtighed er i højsædet. Hos Technor ApS er vi klar over, at mange private kunder såvel som erhvervskunder ønsker at optimere deres forbrug af energi, og her kan vi hjælpe. Vi tilbyder montering, installation og vejledning i forskellige former for anlæg, som kan være energioptimerende, og som derfor både skåner miljøet og spare penge for brugeren i det lange løb. 
 
Hvorfor investerer i energioptimering?
Der er flere gode grunde til at investere i energioptimering – bl.a. fordi man med energioptimering kan spare penge på din regning til energiforbrug og kan være med til at hjælpe miljøet på rette vej. Som virksomhed kan I dermed styrke jeres CSR. Desuden kan man med energioptimering ved hjælp af f.eks. ventilationsanlæg spare penge på vedligeholdelsesomkostninger, da udrensning af skadelige partikler fra luften vil betyde, at f.eks. maskiners holdbarhed forlænges. Vigtigst er dog, at der i dag findes tilskudsordninger til mange former for energioptimering, hvilket ikke blot beviser, at en investering heri er velset – det gør samtidig de økonomiske omkostninger mindre.
 
Sådan kan vi hjælpe
Vi arbejder dagligt med forskellige former for energioptimering, som er med til at gavne både os og de, som vi arbejder for. Der kan være tale om alt fra opsætning af et større anlæg eller renovering af et nuværende til reparation og service i forbindelse med udsugning – vi har altid et fokus på en tilpasset opgave, som dog til enhver tid har energioptimering for øje.
 
Kontakt os i dag
Du kan kontakte vores dygtige personale på telefon 96682200 eller 20973420 eller på technor@technor.dk. Her kan du få vejledning til, hvordan energioptimering kan komme dig eller din virksomhed til gode.
 
KONTAKTOPLYSNINGER

Hovedkontor:
Sjællandsvej 22
DK 9500 Hobro
Tlf: +45 96 68 22 00
Fax: +45 96 68 22 01
technor@technor.dk

Afdeling Sjælland:
Metalvej 9
DK 4180 Sorø
Tlf: +45 20 97 34 20

CVR: DK 19 96 25 71
KONTAKT SVERIGE

Jon Stenberg AB
Tlf. 0471-25100
robert.stenberg@jonstenberg.se

KONTAKT NORGE

CS Electric ApS
Brian Staub
bst@cselectric.dk
tlf. +45 40918521

FIND OS

Hobro:

Sjælland:
RING MIG OP


Admin