Komfortventilation

KOMFORTVENTILATION

Hos Technor har vi stor erfaring med opsætning og installation af komfortventilationsanlæg, som kan være med til at øge koncentrationsevnen ved at udrense luften og give friskhed. Med et komfortventilationsanlæg fra os, er du sikker på, at dine ønsker imødekommes, og i sammenhæng med en fælles dialog om, hvad der ønskes, bygger vi alle løsninger på vores mange års erfaring fra branchen. 
 

Øget effektivitet og bedre trivsel 

Indeklimaet har stor betydning for trivslen og derved effektiviteten blandt mennesker. Ved at ventilere og derved udskifte den forurenede luft optimeres arbejdsmiljøet. Dette kan f.eks. betyde, at medarbejdere har færre sygedag, og dette kommer både virksomhed og personale til gode. I nogle henseender er komfortventilationsanlæg lovpligtigt, og det er derfor også muligt at søge tilskud til betaling. Hos Technor leverer vi komfortventilationsanlæg til flere erhverv:
 
• Dagligvarebutikker og indkøbscentre
• Kontormiljøer
• Skoler og institutioner
• Pleje- og ældreboliger
• m. fl.
En investering i et bedre arbejdsmiljø
At investere i et komfortventilationsanlæg bør ses som en investering i et bedre arbejdsmiljø eller indeklima. Det betyder, at det er en tilbagevirkende investering, som i længden vil give stor glæde og bedre helbred til alle de, som anlægget har indvirkning på. Et komfortanlæg er med til at sikre, at indholdet af CO2 i luften i og omkring anlægget er optimalt, og på den måde giver det mulighed for bedre koncentration og mindre risiko for luftvejssygdomme som f.eks. astma. Hos Technor kan vi hjælpe med at afgøre, om det et komfortventilationsanlæg er det rette for den enkelte kunde, da vi har stort kendskab til både produkter, funktioner og behov i forhold til branchen. Du kommer først
Hos Technor er vi med fra start til slut, hvilket bevirker at vor kunders behov sættes i fokus i alle faser af et projekt. Vi hjælper kunderne gennem hele processen, som bl.a. indebærer:
  • Idéudvikling
  • Dimensionering
  • Projektering
  • Installation
  • Service
 
Vi skræddersyer alle vores løsninger til kundens ønsker, og når det gælder komfortventilationsanlæg, sørger vi f.eks. for, at anlægget placeres der, hvor kunden ønsker, at anlægget kan styres sådan, som kunden ønsker, og også at der tilbydes den nødvendige service for, at anlæggets holdbarhed vedligeholdes.
 
Professionel leverance af produkter
Anlæggene kan leveres som totalleverancer eller delleverancer både lokalt og globalt.
Vi leverer varmegenvindingsløsninger med krydsveksler eller rotorveksler med op til 90% virkningsgrad. Leverancen af produkterne aftales med den enkelte kunde, og ved opsætning vægtes det højt, at anlægget placeres således, at det giver fordelagtig udskiftning af luft. Vi tilbyder både tilbehør og service til alle vores anlæg, og hvis du har spørgsmål eller indvindinger angående komfortventilation, skal du være velkommen til at kontakte vores dygtige personale på telefon, mail eller udfylde en kontaktformular, så vi kan kontakte dig.


 
KONTAKTOPLYSNINGER

Hovedkontor:
Sjællandsvej 22
DK 9500 Hobro
Tlf: +45 96 68 22 00
Fax: +45 96 68 22 01
technor@technor.dk

Afdeling Sjælland:
Metalvej 9
DK 4180 Sorø
Tlf: +45 20 97 34 20

CVR: DK 19 96 25 71
KONTAKT SVERIGE

Jon Stenberg AB
Tlf. 0471-25100
robert.stenberg@jonstenberg.se

KONTAKT NORGE

CS Electric ApS
Brian Staub
bst@cselectric.dk
tlf. +45 40918521

FIND OS

Hobro:

Sjælland:
RING MIG OP


Admin